Medlemskort

Login: conventus.dk

HEI Badminton bruger det elektroniske administrationssystem Conventus. Systemet danner bl.a. grundlag for kommunikation med HEI Badmintons medlemmer.

Vigtig kontaktinformation
Vi kommunikerer regelmæssigt pr. e-mail og i hastende situationer pr. sms. Det er vigtigt, at vi har opdaterede kontaktinformationer. Vær opmærksom på, at mobiltelefonnummer skal angives i netop feltet 'Mobil' på medlemskortet.

Hvilke kontaktinformationer skal vi bruge?
Når man opretter en medlemsprofil i Conventus, er det oplysninger om badmintonspilleren, der skal indtastes:
navn, adresse, postnr. og fødselsdato.

Mobiltelefonnummer og e-mail skal være til en person, der har det daglige ansvar for badmintonspilleren. Hvis badmintonspilleren er under 18 år, vil det typisk være relevant at indtaste forældres kontaktinformationer. Der er således også en rubrik på medlemskortet, hvor forældres navne kan indtastes.

Sådan gør man
Du får adgang til dit medlemskort via conventus.dk. Du skal bruge din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer som brugernavn, når du logger ind i Conventus. Hvis man har glemt sin adgangskode, kan man klikke på ’Glemt adgangskode?’ i loginfeltet på conventus.dk. Herefter modtager man information til at fortsætte processen.

Information til flere spillere der er tilmeldt samme banetid (typisk seniorer der lejer banetid)
Spillere der er tilmeldt en banetid i HEI Badminton, men som ikke står som betaler af leje af banetiden, kan modtage information på lige fod med betaleren. Det sker ved at oprette en profil hos os her:


Bemærk, at dette er en service, som kræver ekstraordinær administration, og at vi forbeholder os retten til alene at sende information til registrerede betalere.


Vedligeholdelse

Husk at holde kontaktinformationer på medlemskortet opdateret.