Ledige baner


Det er muligt at booke den samme badmintonbanetid en time hver uge i badmintonsæsonen; ultimo august til ultimo april. Vi tilbyder tider i HEI Hallen mandag aften og kan tilbyde tider i gymnastiksale i løbet af ugen. Se ledige banetider i listen nedenfor. Kontakt bestyrelsen ang. spørgsmål om ledige tider i gymnastiksale.

Se evt. også vores tilbud om fællestræning for seniorer onsdag aften kl. 18:30 - 20.

Tlmeldingsvejledning:
Booking og betaling for banetid sker elektronisk via administrationssystemet Conventus. Når man klikker på den ønskede banetid i listen 'Ledige baner' nedenfor åbner et ’betalingsvindue’ med følgende to kolonneroverskrifter ca. midt på siden 'Allerede medlem' og 'Nyt medlem';


Allerede medlem
Hvis du allerede er medlem af HEI Badminton, får du umiddelbart adgang til et betalingsvinduet, når du har klikket på 'Tilmeld' ud for den ønskede banetid og indtastet e-mailadresse eller telefonnummer. Her betaler du med betalingskort.

Nyt medlem
Hvis du ikke er medlem af HEI Badminton, skal du indtaste dine oplysninger, når du har klikket på 'Tilmeld' ud for den ønskede banetid i listen 'Ledige baner'. På den måde opretter du en medlemsprofil, og får adgang til at gennemføre betalingen med betalingskort. Det er ganske nemt, og der er hjælpetekster undervejs i tilmeldingsproceduren.


Opbevaring og montering af net i HEI Hallen
Hvis du lejer banetid i HEI Hallen bedes du læse vejledning vedrørende håndtering af badmintonnet i HEI Hallen her.


Hvis du lejer banetid i Skæring Skole Gymnastiksal
Hvis du lejer banetid i Skæring Skoles Gymnastiksal, skal du låne en nøglebrik. Skriv en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. umiddelbart efter, at du har lejet en badmintonbane i Skæring Skoles gymnastiksal. Så hjælper vi med adgang til gymnastiksalen i det tidsrum, du har lejet banetid.

Hvis du oplever problemer ifm. leje af banetid, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.


Ledige baner