Nyheder

Nyheder i HEI Badminton

Fællestræning for piger

DGI Badminton Midtjylland inviterer til fællestræning for piger. Træningen foregår over 4 gange hvoraf 3 gange er fredage sidst på dagen og en af træningsgangene er med overnatning i vinterferien 2019. Det er en rigtig god mulighed for at møde andre med interesse for badminton, få nogle hyggelige timer og blive bedre til at spille badminton. Hent invitation i pdf-format her.

 

Forældremøde 12. november 2018

Hør om muligheder for deltagelse i stævner og turneringer til forældremøde i HEI Badminton den 12. november 2018 kl. 19:30 - 20:30. Hent invitation i pdf-format her.

 

Weekendtræning 4. og 17. november 2018

Kom til weekendtræning i HEI Badminton søndag den 4. november kl. 11-14 i HEI Hallen og lørdag den 17. november kl. 13-16 i Skæring Hallen. Hent invitation i pdf-format her.

 

Danisa Denmark Open

Badminton er en overraskende seværdig liveoplevelse. Verdens bedste badmintonspillere mødes i Odense i oktober. Der er fortsat få billetter tilbage Læs mere her. Turnering for børn og unge i samme forbindelse Læs mere her

Fritidspas

I HEI Badminton er det muligt at anvende fritidspas fra Aarhus Kommune - se yderligere i pdf-format her.

 

Idræstforeninger er vigtige for folkesundheden

Mange oplever at idrætsforeninger er vigtige for sundheden. Analyse viser, at de fleste dyrker idræt på egen hånd. Men rigtig mange gør det i en idrætsforening. Næsten halvdelen af de voksne er inaktive, selvom mange af dem gerne vil være aktive; læs mere.

Seniorbadminton

Antallet af seniorer i aldersgruppen 60+ er stigende og ønsket om en aktiv aldring både i og udenfor foreningslivet følger med. I HEI Badminton betragter vi seniorfællesskab som et aktiv, og vi tilbyder fællestræning for seniorer i sæson 2018 / 2019. Vi følger med i udvikling og muligheder bl.a. via DGI.

 

Spil badminton i sommerferien

Se DGI's kalender med mange muligheder for at badmintonskoler og -camps i sommerferien; klik her.

Sommerbadminton

Sommerbadminton i maj og juni måned for alle ungdomsspillere i HEI Badminton. Hent invitation i pdf-format her.

Tilmelding her på hjemmesiden.

 

Referat af generalforsamling 2018

Hent referat i pdf-format her.

 

Badmintoncamp i Lystrup i sommerferien

Sommercamp for spillere i alderen til og med 14 år. Dygtige trænere og forplejning. Et godt tilbud. Torsdag den 5. juli til søndag den 8. juli 2018. Hent invitation i pdf-format her.