Fællestræning for Seniorer


Nyhed: Fællestræning for seniorer i sæson 2018 / 2019.

Fællestræning for seniorer er for alle, der har lyst til at spille badminton. Både hvis man møder op med fast makker, og hvis man ikke har mulighed for at møde op med en fast makker. Det er vores erfaring, at seniorer kan have travle kalendere og derfor ikke kan mødes som fast makkerpar hver uge. Ideen med holdet er, at man kan spille badminton med de seniorer, som møder op fra gang til gang. Vi har et bookingsystem, som kan gøre det muligt for deltagerne at se, hvem der forventes at deltage til hver enkelt træning.

Tilmelding
Tilmelding og betaling sker elektronisk via administrationssystemet Conventus. Klik på den tilmeldingsmulighed i 'Holdlisten' under dankortikonet  nedenfor, som passer bedst på dit ønske. Så åbner et  ’betalingsvindue’ i Conventus. Midt på siden vil du se to kolonneroverskrifter;


Kolonneoverskrift til venstre 'Allerede medlem'

Hvis du allerede har betalt et kontingent til HEI Badminton - f.eks. for tilmelding af dit barn - i sæson 2018 / 2019, skal du blot indtaste din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer i betalingsvinduet. Herefter betaler du med betalingskort.


Kolonneoverskrift til højre 'Nyt medlem'

Hvis du er nyt medlem hos HEI Badminton, skal du indtaste oplysninger under overskriften 'Nyt medlem' i højre kolonne midt på siden i betalingsvinduet (åbner når du har klikket på den tilmeldingsmulighed, du ønsker i 'Holdlisten' nedenfor her på siden). Herefter betaler du med betalingskort. Det er nemt, og der er hjælpetekster undervejs i tilmeldingsproceduren.

Venteliste
Hvis der ikke er ledige pladser, bliver tilmeldingsønsker registreret på en venteliste. Tilmeldte på venteliste vil modtage besked, hvis der på et senere tidspunkt bliver plads på holdet.

Ugentlig fremmødetilkendegivelse
I kalenderafsnittet nederst på denne side, kan man tilkendegive sin deltagelse i den ugentlige træning. Det giver os et overblik over, hvor mange der deltager fra gang til gang. Vælg uge som du deltager i træningen i kalenderen til venstre. Klik derefter på det blå felt i kalenderen til højre. Her indtaster du e-mailadresse eller mobiltelefonnummer og din adgangskode til Conventus.

Kontakt os for yderligere information

 


Holdliste


 

 


 


Ugentlig tilmelding