Stævnetilmelding


Organisering

Badminton Danmark og DGI Badminton er hovedaktører i badmintonsporten i Danmark. Organisationerne hjælper med alt fra at organisere træningsmiljøet i de lokale badmintonklubber til at organisere badmintonspillere, der deltager i stævner og turneringer. Fra begynderniveau til eliteniveau.

BadmintonPeople
Badminton Danmark organiserer badmintonsporten, så spillere kan møde hinanden på jævnbyrdigt niveau ved stævner og turneringer. Organiseringen hviler på de point, som badmintonspillere optjener, når de opnår en given placering ved et badmintonstævne.

Tilmelding
Man tilmelder sig pointgivende stævner på hjemmesiden badmintonpeople.dk. Når man har oprettet en gratis profil, hjælper BadmintonPeople med resten. De point en spiller optjener ved et stævne bliver indberettet til BadmintonPeople af den badmintonklub, der afvikler stævnet.

Badmintonspillere inddeles i U-alderskategorier som følgende:

U9 –  født 2009 eller tidligere

U11 – født i 2007-2008

U13 – født i 2005-2006

U15 – født i 2003-2004.


Når man har oprettet en profil
BadmintonPeople er ikke blot et tilmeldingssystem men et mødested for badmintonspillere fra alle klubber og med tilbud om forskellige funktioner.

Tilmeldingsgebyr til et stævne betales via dankort. Det er nemt at holde styr på, hvilke stævner man har betalt for. Vær opmærksom på frister for både tilmelding og betaling.

Du kan finde hjælp i vejledningerne i højre kolonne her på siden.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning, er du velkommen til at kontakte HEI Badminton.

Problemer med at bruge BadmintonPeople?

Find hjælp til brugen af på BadmintonPeople på deres FAQ.

Videre til FAQ

Vejledning til oprettelse på BadmintonPeople

Find hjælp til oprettelse på BadmintonPeople på deres vejledning

Videre til vejledning