Ungdom - tilmelding


Vores trænere er dygtige badmintonspillere. Vi tilstræber, at der er både en træner og en assisterende træner til stede ved hver træningssession. Det giver god mulighed for at tilbyde deltagerne træning med udgangspunkt i hver enkelt spillers motivation og færdigheder.

Tilmelding
Tilmelding kan ske på de hold, der fremgår af Holdlisten nedenfor. Klik på det hold i listen, som du vil melde dit barn til.

Hvis du prøver at foretage tilmelding på et hold, hvor der ikke er ledige pladser, vil tilmeldingsønsket blive registreret på en venteliste. Tilmeldte på venteliste vil modtage besked, hvis der på et senere tidspunkt bliver plads på det ønskede hold.


50% rabat ved træningssessioner ud over én gang ugentligt
Ved tilmelding til træning mere end 1 gang om ugen, bliver der ved tilmelding til hold nr. 2 kun opkrævet halvdelen af den pris, der fremgår af Holdlisten nedenfor. Prisreduktionen på 50% vil vise sig i løbet af købsflowet, når man tilmelder sig hold nr. 2.

Vi anbefaler træning 2 gange om ugen, hvis man ønsker at udvikle sine badmintonfærdigheder. Hold nr. 1 og 4 egner sig godt til begyndere og let øvede. Hold nr. 2 og 5 egner sig godt til mere øvede spillere. Kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker information om, hvad der vil være mest relevant for dit barn.


Tilmeldingsvejledning

Tilmelding og betaling sker elektronisk via administrationssystemet Conventus. Når du klikker på et hold i nedenstående liste, åbner et  ’betalingsvindue’ i Conventus med to kolonneroverskrifter;


Allerede medlem

Hvis dit barn allerede er medlem af HEI Badminton, skal du indtaste e-mail eller mobiltelefonnummer, når betalingsvinduet åbner og herefter betale med betalingskort.


Nyt medlem

Hvis dit barn er nyt medlem af HEI Badminton, skal du indtaste oplysninger i den højre kolonne, når betalingsvinduet åbner ’Nyt medlem’. Herefter betaler du med betalingskort. Det er nemt, og der er hjælpetekster undervejs i tilmeldingsproceduren.

Kontakt os for yderligere information


Holdliste